Qui som?Algo diferentes és un projecte de transformació social, impulsat per un grup de joves de Sabadell preocupats per la seva ciutat, el seu entorn i amb ganes d'oferir una alternativa social. Sabem que hi ha molta feina a fer, però som conscients de la tasca que podem desenvolupar els joves a nivell municipal, conjuntament amb les entitats del barri o de l'entorn per gaudir d'espais d'oci alternatiu que s'adaptin més a les nostres necessitats reals. Creiem en una joventut activa, no passiva, joves amb criteri propi, esperit crític, opinió i poder d'acció i transformació. Per mitjà del grup de joves, convidem a totes les persones que es vulguin apropar o hi estiguin interessades, a venir i conèixer el nostre projecte, el nostre local i les actuacions que duem a terme. Tallers, xerrades, col·loquis, cinefòrums i la cafeta són algunes de les vies que utilitzem per desenvolupar aquest projecte.


Historia AD
El Grup de Joves Algo Diferentes va ser creat el 4 de abril de 2005 al barri dels Merinals de Sabadell per intentar cobrir les necessitats dels joves del barri.
En aquesta primera fase del projecte, la il·lusió de crear una eina pels joves del barri va ser present en tot moment.
AD va participar activament en tots els projectes de participació del barri, des del pla comunitari, fins l'associació de veïns i veïnes, qui ens va cedir un espai durant alguns mesos... fins que la falta d'enteniment va fer que AD es traslladés al CEIP Arraona.
Així doncs, les relacions amb l'entorn van ser cada vegada més difícils ja que ningú volia cedir-nos un espai físic continu, i això va dificultar la nostra progressió i integració al barri.
Finalment AD va decidir donar-se un temps de reflexió, fins que al Novembre de 2007, AD va començar a treballar de nou aquest cop al nostre emplaçament actual al barri de Gracia, al local situat al c/Manso 101.Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More