Excursió a LA GALLINA PELADA


Us convidem a estirar una miqueta les cames, respirar aire pur, sentir el frescor de l'aire a la cara, contemplar la còpula del cargol muntanyí, suar i eliminar toxines, admirar el vol dels voltors, fer fotos a flors grogues i vermelles, veure ben de prop el núvols...
EXCURSIÓ al cim de LA GALLINA PELADA (2.327 m.) desde Font Freda
Està situat a la Serra d'Ensija (Alt Berguedà) i podrem gaudir d'unes precioses vistes del Pre-Pirineu (Rasos de Peguera, Serra del Cadí i una atípica vista del mític Pedraforca)
DIUMENGE, 5 D'OCTUBRE DE 2008, A LES 7:30
Quedarem a la plaça del Treball de Sabadell (Zona Hermètica) i anirem en cotxes particulars (compartint gastos de benzina). És important apuntar-se amb antel·lació per tal de fer una previsió de les persones i cotxes disponibles. A més a més sabrem a qui hem d'esperar en cas que s'adormi.
COM ARRIBEM?
QUE PORTEM A LA MOTXILLA?
Calçat còmode i amb bona sola (millor si és de canya alta), ampolla o cantimplora (amb aigua, red bull, kalimotxo o vi turbi), roba còmoda, polar o jersei pel fred (potser que uns guants i gorro en siguin útils), impermeable o capel·lina, esmorzar i entrepà o tupper per dinar.
DIFICULTAT
Tot i estar en un ambient d'alta muntanya el camí es fàcil i sense cap complicació.Desnivell de pujada: 647 m.Desnivell de baixada: 647 m.Horari de pujada: 2h 15'Horari de baixada: 1h 45'Distància total: 7 km. aprox.Climatología: truqueu directament al Picó. Us esperem a tots!!!
Xavi Escobar
635.858.735

0 comentarios:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More