MANIFEST: PEL CANVI POLÍTIC A SABADELL!


En relació a aquesta campanya electoral, des del Casal Algo Diferentes volem manifestar el nostre rebuig al govern de “l’Estil Bustos” i animar als joves de Sabadell a votar o manifestar el seu malestar en aquestes eleccions, per aconseguir un canvi polític a la nostra ciutat.

Durant aquests 12 anys, hem viscut sota un règim de corrupció, fent ús de repressions, amenaces i persecucions a aquells qui es manifesten en contra, posant cada vegada més traves a les iniciatives proposades per la ciutadania i gestionant els diners dels sabadellencs segons els interessos del propi partit.

Encara avui dia, un polític de Sabadell pot presentar-se lliurement a una assemblea d’una associació de veïns i es creu amb dret de fer-ho; de la mateixa manera que el Sr.Manolo es passeja per tots els cantons de la ciutat fent-se fotos per els mitjans locals i utilitzant aquests pel benefici del partit.

Aquest govern no té capacitat d’autocrítica i criminalitza totes les plataformes ciutadanes que s'han creat en contra de l’alcalde. Malgrat tot, aquestes iniciatives, neixen d’una necessitat de canvi pel malestar ciutadà a Sabadell.

Com a joves associats hem patit aquestes injustícies politiques, que queden reflectides amb el reduït pressupost destinat a les associacions juvenils, que no arriba al 0.01% del pressupost total de l’ajuntament, i amb una política selectiva a l’hora de recolzar les propostes de les associacions juvenils. Es fa latent com a aquest govern no l’interessa que els joves ens organitzem, tinguem iniciativa, esperit crític i proposem noves maneres de participar, lluny del consumisme que trobem a la nostra ciutat.

Ja són massa els anys que hem deixat passar aquestes i molts d’altres abusos i és per això, que des del Casal de Joves Algo Diferentes diem “Ja tenim prou!”.

Apostem perquè a Sabadell entrin noves propostes polítiques arrelades a la ciutat i als barris, que siguin transformadores i rupturistes. Creiem que s’ha de recolzar i donar veu al teixit associatiu de la nostra ciutat i a les reivindicacions que s’inicien des de la base. Pensem que les propostes han de partir d’una veritable participació ciutadana i on es creïn espais de diàleg entre els representants polítics, les entitats i els sabadellencs.

Algo Diferentes som una entitat juvenil que creiem en una joventut activa, no passiva, amb criteri propi, esperit crític, opinió i poder d'acció i transformació social!

QUE HO TINGUIN CLAR, ELS JOVES TAMBÉ TENIM VEU!

Casal de Joves Algo Diferentes

1 comentarios:

Felicitats pel manifest! Fa il·lusió veure que algú s'ho mira des del mateix prisma!

Salut i alegria

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More