2n CURS INICIACIÓ AL CLOWN


* Horaris:
dissabte 21 (10-14h / 16-19h) i diumenge 27 (10-15h)

* Requisits per la gent que ve al curs:
- Roba còmode i bambes.
- Llibreta i boli.
- Una o dues cançons que més t’agradin en cd o usb.
- Moltes ganes de jugar i passar-ho bé!!!!
* Preu:
30€ (12 places)
* Inscripcions:
algodiferentes@casaldejoves.org

*Professora:
LAIA PINEDA-IGLESIAS
Nascuda a Barcelona l’any 1982, va rebre la primera formació com a actriu a l’Aula de Teatre de l’Ateneu de Cerdanyola. Més tard, del 2003 al 2006, es gradua al Centre de Formació i Investigació Teatral “La Casona” (direcció de Fernando Griffell). Posteriorment ha anat completant la seva formació en diverses disciplines com ara el clown (cursos amb Sergi Estebanell, Pilar Peran, Koldovika G. Vio i Theatre Organic), mim i teatre gestual (a l'escola MOVEO amb Olivier Decriaud), dansa contemporània i jazz (a càrrec de GéDéCé dansa), teatre social i teatre de l'oprimit (a càrrec de Jordi Forcadas i Julián Boal, al Forn de Teatre Pa'Tothom).
Des del 2002 es dedica a la creació d'espectacles i a la interpretació com a actriu professional.
Ha actuat en diversos teatres de Barcelona com el Teatre Llantiol, Sala Sebastià Gash i Teatre Tantaranta en diferents produccions professionals.
Del 2003 al 2008 forma part de la companyia cerdanyolenca Teatralatac en diverses produccions de teatre i animacions de carrer, de manera semiprofessional. A partir del 2010, aquesta companyia, passa dir-se Soterrània Companyia de Teatre per a dur a terme projectes totalment professionals.
Al 2008 crea la seva pròpia companyia d'espectacles Kinateca Teatre, amb l'objectiu de crear espectacles de petit format, tant per a públic adult com infantil.
Des de l’any 2008 treballa com a clown amb Pallapupas (Pallassos d'Hospital), on també hi treballa com a dinamitzadora de teatre social.
Actualment també treballa com actriu a la Cia Cactus amb l'espectacle “Dits en Joc”, finalista de la Mostra de Teatre de Barcelona, al Teatre del Raval.

0 comentarios:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More